Betonointityöt Outokummusta

Kaikki yhteystietomme

Kyykerin Monipalvelu Oy tarjoaa monipuoliset betonointityöt Outokummusta käsin. Tuotteidemme ja palveluidemme päämarkkina-alue on Etelä-Suomi, mutta meillä on asiakkaita Helsingistä Ouluun saakka. Sopimuksen mukaan voimme toimia kauempanakin. Siltoihin liittyvät betonityöt ovat erikoisosaamistamme. Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta betonoinnin ammattilaista!

Kattavat valutyöt

Siltojen betonointi kuuluu erikoisosaamiseemme, ja olemmekin valaneet paljon siltoja muun muassa väyläkunnostustöihin. Saat meiltä kattavan betonointipalvelun, joka pitää sisällään myös kaikki siltojen betonointiin liittyvät oheistyöt. Tällä tavalla säästät aikaa ja rahaa, kun valitset kokeneen tekijän, joka hoitaa siltojen betonoinnin alusta loppuun. Teemme myös siirtymälaattoja, perustuksia, seiniä sekä holveja.

Betonointiryhmämme koko on hieman tapauksesta riippuen neljästä viiteen miestä. Tämän kokoinen ryhmä pystyy hoitamaan urakan kuin urakan, olematta kuitenkaan liian suuri tarvittaessa nopeisiinkin muutoksiin.

Betonointiprosessi

Betonointiprosessi etenee seuraavanlaisesti. Tilaajalta tulevat betonit sekä muotit. Me puolestamme hoidamme itse valutyön. Kun olemme vastaanottaneet materiaalit, aloitamme pintojen hiertämisestä ja etenemme kokonaisvaltaiseen betonointityöhön.

Asiakkaalle myytyyn muotintekoon kuuluu yleensä betonointi eli valutyö. Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuu käytännössä niin, että pääurakoitsijan aliurakoitsija tilaa meiltä valun eli betonoinnin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset kattavia, alusta loppuun asti ammattitaitoisesti tuotettuja betonointitöitä, ota yhteyttä Kyykerin Monipalveluun. Palvelualueeseemme kuuluvat ensisijaisesti Outokumpu ja Etelä-Suomi, mutta tarpeen vaatiessa työskentelemme kauempanakin. 


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja vastaamme sinulle mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä